U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Intelligente beheer- en beveiligingstools binnen Microsoft 365

Medewerkers werken steeds meer mobiel en willen altijd en overal kunnen (samen)werken. Deze toegenomen mobiliteit brengt uitdagingen mee op het vlak van beheer en security. Hoe beheert u de explosie aan data en apps op de werkvloer? Hoe zorgt u ervoor dat elke medewerker altijd en overal veilig inlogt? Hebt u al een BYOD-beleid? Hoe kan u alle updates centraal aansturen, op elk toestel? Hoe beschermt u gevoelige data én geeft u uw medewerkers vlot toegang tot uw omgeving?

Microsoft Enterprise Mobility & Security (EMS), de verzameling van slimme beheer- en security-oplossingen van Microsoft, biedt hiervoor een oplossing. Ontdek hier de mogelijkheden en werking van Microsoft EMS.

Vraag de whitepaper 'Security maatregelen binnen Microsoft 365' aan

Wat is Microsoft EMS?

Microsoft Enterprise Mobility & Security (EMS) is de verzameling van verschillende intelligente beheer- en beveiligingstools die Microsoft inzet om uw cloudnetwerk zo veilig en efficiënt mogelijk te laten werken. Samen met Microsoft (Office) 365 en Windows 10 maakt EMS deel uit van de Microsoft 365-licentiebundel.

Wat zijn de verschillende onderdelen van Microsoft EMS?

  • Identiteits- en toegangsbeheer

Traditionele toegangssystemen zoals de combinatie gebruikersnaam-wachtwoord zijn niet langer genoeg. Dankzij Microsoft EMS zorgt u ervoor dat iedereen vlot en veilig kan inloggen op de juiste applicatie. Bovendien kan u via het identiteits- en toegangsbeheer moderne beveiligingen voorzien zoals Conditional Access, Multifactor Authentication, Defender for Office 365 en Privileged Identity Management.

  • Mobile device & application management

Dankzij tools zoals Microsoft Intune kan u de verschillende mobiele toestellen en applicaties binnen uw organisatie beheren en beveiligen, inclusief bedrijfsapps op persoonlijke smartphones van medewerkers. Uiteraard zonder de privacy van uw medewerkers te schenden.

  • Gegevensbescherming

Documenten en andere data kan u zelf beveiligen aan de hand van hun gevoeligheidsniveau. Classificeer en label ze voor speciale toegang met codes en visuele markeringen. Bovendien trackt u niet enkel gemakkelijk inbreuken en risicogedrag, compliance aan regelgeving zoals GDPR wordt oneindig veel gemakkelijker.

  • Analytics op basis van gedrag

Krijg altijd inzicht in de veiligheidsituatie van uw cloudomgeving. Mogelijke bedreigingen worden visueel in beeld gebracht, grafieken tonen exact hoe veilig uw omgeving is, waar de bedreigingen zich bevinden, van waar ze afkomstig zijn en veel meer.

Wat houdt de Enterprise Mobility & Security Suite van Microsoft in?

Hoe EMS inzetten in uw onderneming?

Microsoft EMS zorgt ervoor dat uw medewerkers en teams op een veilige en efficiënte manier kunnen (samen)werken. En dit met een minimum aan IT-beheer.

De verschillende tools binnen Microsoft EMS kan u apart nemen, maar vormen vooral samen één geïntegreerd veilig systeem. Met Orbid doet u een beroep op een officiële Microsoft-partner die samen met u een oplossing op maat van uw bedrijf definieert.

Interesse?

Wenst u meer info over Microsoft EMS of Microsoft 365? Neem gerust contact op met onze experten, wij helpen u graag verder.

Whitepaper aanvragen    Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »