U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet, consecna laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla.

Terug
 

IT-security

IT-security klimt steeds hoger op de prioriteitenlijst van CEO’s en CIO’s (ontdek hier waarom u moet investeren in cyber security). Orbid biedt daarom oplossingen om uw IT-security van A tot Z te optimaliseren. Via de Orbid Security Scan kunnen we de mogelijke beveiligingsrisico’s in kaart brengen, zodat we deze vlot kunnen beveiligen. Een must in tijden van virussen, spyware, Locky en andere Cryptolockers.

Ontdek hier onze IT security scan.

Endpoint Security

Wij zorgen er voor dat laptops, tablets, smartphones of andere toestellen veilig op uw bedrijfsnetwerk worden aangesloten en veilig kunnen communiceren met uw software of externen. Wij nemen alle ‘eindpunten’ onder de loep, zowel toestellen van eindgebruikers als servers.
Onafhankelijk van technologieën onderzoeken wij de beste oplossing en integreren deze met on premise of cloudoplossingen via Symantec on premise of Symantec in de cloud.

Content & data security

Medewerkers communiceren steeds sneller, wisselen data uit met steeds meer personen via een groeiend aantal kanalen. Via antivirus, antispam, webfiltering en firewall-oplossingen zorgen wij er voor dat een bedrijf optimaal en performant kan blijven functioneren. Hiervoor werken we nauw samen met de beste partners, zoals Trustwave (MailMarshal en WebMarshal), WatchGuard en Fortinet.

Infrastructure & perimeter security

ICT-beveiliging is maar zo sterk als de zwakste schakel. Aangezien de toegang tot de buitenwereld vaak een pijnpunt is, hebt u in eerste instantie nood aan een Next Generation Firewall om hacking tegen te gaan.
Orbid zorgt voor veilig verkeer tussen de buitenwereld en uw onderneming, onder andere via het tegenhouden van spam en het monitoren van uw internetverkeer. 

Strategie, policy en sensibilisering

Een duidelijk beleid op het vlak van security maakt vandaag een belangrijk deel uit van uw IT-strategie. Daarnaast hebben bedrijven ook nood aan een heldere policy voor zijn medewerkers. Daarnaast mag een continue sensibilisering over dit thema niet ontbreken.

Online back-up

Het beveiligen van uw data is cruciaal. Wij dragen graag zorg voor de continue bewaking en opvolging van dit proces zodat u zich kan focussen op wat u graag doet. Meer info over onze online back-up oplossing vindt u hier.

Security-scan

Hoe veilig is uw IT-omgeving? Bent u beschermd tegen de meest recente aanvallen, en geraakt u indien nodig snel terug aan uw data? 
Het beschermen en beveiligen van uw kritische bedrijfsdata is een must in tijden van virussen, spyware, Locky en andere Cryptolockers. Via de Orbid IT Security Scan brengen we de mogelijke beveiligingsrisico’s in kaart en krijgt u heldere adviezen om u hiertegen te beschermen. Tijd om uw IT-omgeving uit te dagen.

--> Doe de scan

Sensibilisering

Sensibilisering van uw medewerkers is key in het verhaal van IT security. Orbid kan u hierbij ondersteunen, vraag vrijblijvend meer informatie.

Al een eerste stap zetten? Download de gratis Cyber Security KIT, een initiatief van de Cyber Security Coalition en het Centrum voor Cybersecurity Belgium.

Ethical hacking

Wanneer al uw gegevens vastgezet of zelfs gestolen worden, zit uw bedrijf met een probleem. Om al uw gegevens te herstellen of terug te krijgen moet u veel extra kosten maken en moet u zich vooral ook veel extra zorgen maken. Door een ethical hacker te laten onderzoeken hoe u uw gegevens beter kan beschermen, kan u al deze problemen vermijden.

Interesse?

Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming. Ontdek onze aanpak

Lees hier ook meer over de nieuwe GDPR richtlijn en of uw informatiebeveiliging voldoet aan ISO 27001

Neem gerust contact op met onze experten, wij helpen u graag verder.

 

Contacteer me over deze oplossing