U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Stel de beste IT-infrastructuur samen voor uw onderneming

Een krachtige ICT-infrastructuur vormt de fundering van een succesvolle onderneming. Veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, snelheid: het zijn maar enkele van de topprioriteiten op ons lijstje. De keuze voor de juiste onderdelen is afhankelijk van tal van factoren. Orbid staat u graag bij met helder advies en de gepaste ondersteuning.

Vraag uw ondersteuning aan

Cloud & Hybrid IT

Cloud & Hybrid IT

Samen met u zorgen we voor een IT-systeem dat altijd up & running is. Dit kan bij u ter plaatse (on premise), in de cloud of via een mix van beide (hybrid IT). Orbid begeleidt u graag in uw keuze en ondersteunt u bij de migratie van uw IT-systeem.
 

Ontdek Orbid Cloud Ontdek Hybrid IT

Orbid Managed Services

Managed Services

Via Orbid Managed Services geeft u, zowel met een eigen IT-infrastructuur als wanneer u beroep doet op onze cloud services, het beheer van de IT-infrastructuur volledig of deels uit handen aan een vaste prijs per maand.

Ontdek Orbid Managed Services

Online back-ups via Orbid

Online Back-ups

Nog steeds slagen hackers erin om binnen te breken bij veel bedrijven. Databeveiliging met back-upsoftware is dan ook aangewezen. Orbid beschikt over een uitgebreide expertise en ruime ervaring in online back-up en (disaster) recovery van verschillende omgevingen.

Ontdek meer over online back-ups

IT-Monitoring | Orbid

IT-monitoring

Via IT-monitoring voeren we automatische checks uit van uw IT-omgeving zoals server en storage hardware, server functies en applicaties. Op die manier kunnen we onregelmatigheden in uw infrastructuur vroegtijdig traceren en incidenten voorkomen.

Ontdek meer over IT Monitoring

Microsoft Azure | Orbid

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud services-systeem waarmee u applicaties kan bouwen, testen, releasen, hosten en managen op de servers van Microsoft. Het platform is bijzonder uitgebreid en ondersteunt een groot aantal programmeertalen en tools.

Ontdek meer over Microsoft Azure

Netwerking | Orbid

Netwerking

Een performant en dynamisch IT-netwerk opzetten is niet evident. Welke applicaties moeten op het netwerk draaien? Welke mogelijkheden zijn er rond telefonie, storage, Internet of Things en zelfs camerabewaking? Orbid ontwerpt uw netwerk volgens uw noden.

Ontdek meer over netwerking

Camerabewaking | Orbid

Camerabewaking

Bij Orbid ondersteunen we u graag bij het kiezen en implementeren van de juiste netwerkcamera’s, digitale camera’s die u kan aansluiten op uw netwerk en centraal kan managen en bekijken. Zo vormen deze camera’s een onderdeel van uw IT-omgeving.

Ontdek meer over camerabewaking

Hardware & garantiemanagement | Orbid

Hardware & garantie management

Bent u op zoek naar performante hard- en software? Orbid adviseert u in uw keuze en sleept scherpe deals uit de brand. Bovendien kan u als Orbid Care-klant gebruikmaken van de garantie-opvolging van uw IT-hardware, ook als u die niet gekocht hebt via Orbid.

Ontdek meer over hardware & garantie management

IT-security | Orbid

IT-Security

Orbid biedt u oplossingen om uw IT-security van A tot Z te optimaliseren. Dit kan gaan van endpoint security, antivirus en firewalls tot het creëren van een heldere policy en beleid of ethical hacking.

Ontdek meer over IT-security

License Management | Orbid

License management

Een goed beheer met jaarlijkse audit & optimalisatie van uw software is noodzakelijk. Orbid is een gespecialiseerde partner die de evoluties binnen de licentieprogramma's van de verschillende leveranciers opvolgt en de nodige adviezen en verbeteringen hierbij voorstelt.

Ontdek meer over license management

Orbid Servicedesk

Orbid Servicedesk

Dankzij de Orbid Servicedesk zijn onze klanten verzekerd van een sterke knowhow en praktische ervaring. Hebt u een (dringende) vraag of probleem op het vlak van IT? Onze Orbid Servicedesk staat voor u klaar, 24/7.

Ontdek meer over de Orbid Servicedesk

Samenwerken met Orbid voor een krachtige ICT-infrastructuur?

De experten van Orbid kunnen u helpen bij het opzetten en beheren van uw IT-infrastructuur. Zo kunnen wij ons concentreren op de zaken waar we goed in zijn en kan u zich 100% focussen op uw kerntaken. Bovendien volgen we de laatste trends en producten op de voet en werken we nauw samen met top-partners.

Interesse?

Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming. Ontdek onze aanpak.

Contacteer vrijblijvend onze experten, wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar tips & tutorials rond de verschillende applicaties binnen Office 365? Ontdek onze technische blog over Office 365.

Orbid IT Services is ISO/IEC 27001 gecertificeerd.

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »